m

Dobrodošli na ekološko turistični kmetiji Gradišnik.

Prenočišča s pridihom domačnosti

Apartma ŽITNI KLAS

Če imate željo, da kakšen dan ali pa kar teden preživite v osrčju narave, potem je ekološko turistična kmetija Gradišnik in apartma ŽITNI KLAS, kot nalašč za Vas. Zjutraj vas bodo nežno prebudili sončni žarki, ki se sramežljivo dvignejo izza sosednjega hriba. Jutranjo tišino lahko zmoti le žvrgolenje ptic ali petje domačega petelina. Apartma je opremljen s pohištvom iz domačega lesa, ki prihaja iz bližnjega gozda kot tudi z vsemi dodatki, ki jih potrebujete za kvaliteten oddih. Poskrbljeno pa je tudi za varno shranjevanje vaših koles, s katerimi boste prevozili čudovite kolesarske poti.

Gostje so naše nastanitve ocenili z oceno 9,8

Apartma ŠKRLATNO JABOLKO

Pogled iz apartmaja ŠKRLATNO JABOLKO na bližnji sadovnjak, vas bo spomladi božal s cvetenjem, poleti dajal senco, v jeseni se bo odel v škrlatne barve, pozimi pa pokril z belo odejo. Oranžna barva apartmaja se lepo poda z obzorjem zahajajočega sonca, ki ga bo vaše oko ujelo ob koncu doživetega dneva na ekološko turistični kmetiji Gradišnik. Apartma je opremljen s pohištvom iz domačega lesa, ki prihaja iz bližnjega gozda kot tudi z vsemi dodatki, ki jih potrebujete za kvaliteten oddih. Poskrbljeno pa je tudi za varno shranjevanje vaših koles, s katerimi boste prevozili čudovite kolesarske poti.

Soba SONČNICA

  Soba SONČNICA z vključenim zajtrkom iz domačih dobrot, nudi kvaliteten oddih v osrčju narave. Soba je opremljen s pohištvom iz domačega lesa, ki prihaja iz bližnjega gozda kot tudi z vsemi dodatki, ki jih potrebujete za kvaliteten oddih. Poskrbljeno pa je tudi za varno shranjevanje vaših koles, s katerimi boste prevozili čudovite kolesarske poti.

Rezervacijski obrazec

Knjiga gostov